Wat kunt U doen?

Om de huidige situatie te doorbreken en daarmee met kracht de belangen van de bewoners aan de Centrumring te dienen hebben onderstaande bewoners van de Centrumring (met steun van de bewoners van hun eigen VvE) het initiatief genomen tot oprichting van dit platform:.

  •  Bert Kuiper, Velperplein – Singels
  •  Albert Oost, Roermondsplein – Nieuwe Plein
  •  Leendert van ’t Riet, Eusebiusplein – Weerdjesstraat

De komende tijd zullen wij de politieke partijen benaderen en hen vragen helder te zijn over de centrumring en met name de woonkwaliteit. De resultaten zullen wij op de website vermelden.

Wat vragen wij van U?
Sluit u aan als lid van het platform. Dit kan door uw naam, adres en email adres door te geven via ons mailadres: info@arnhemsecentrumring.nl. Aan het lidmaatschap zijn geen kosten verbonden en u kunt ook op elk moment weer bedanken. Het gaat hier dus om een individueel lidmaatschap van zo veel mogelijk bewoners woonachtig aan de ring.

Wij vragen daarnaast aan bewonersverenigingen en verenigingen van eigenaren langs de ring om een persoon af te vaardigen in een overleggroep. Deze groep kan periodiek bij elkaar komen om de spreken over de voortgang en de prioriteiten. Opmerkingen en suggesties van bewoners langs de ring kunnen via het emailadres worden ingezonden: info@arnhemsecentrumring.nl